Könnyű testű bora reduktív technológiával készült, így a szőlő eredeti aromakomponensei a borban megmaradnak.
Színe zöldes- sárga. Pohárba kitöltve illatából áramlik a muskotályosság, mely az akácra, a bodzavirágra emlékeztet.
Salátákhoz, hideg előételekhez, könnyű, gyümölcsös fehér húsokhoz ajánljuk.
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet 15 ℃.
A testes bort a Chardonnayra jellemző trópusi gyümölcsök, zöldfűszerek,
ananász és a barrique által kölcsönzött vanília, pörkölt mandula illat- és ízjegyek
teszik különlegessé.
Fogyasztását 10-12 C-on ajánljuk grillezett, roston sütött fehér húsokhoz,
gombás szószos ételekhez.
Cuvée
A Cabernet Sauvignon jellegzetes fűszeressége, a Merlot málnássága ,
valamint a Soproni Kékfrankos meggyes illata teszi teljessé a bort.
Ízében a lekerekedett savak és a magas extrakt teremt harmóniát
az illatában is fellelhető gyümölcsökkel.
A legelterjedtebb és legjellegzetesebb kékszőlő-fajta hazánkban.
Borát érett rubinvörös szín és könnyed megjelenés jellemezi.
Illata kezdetben kissé zárt, meggyes, fekete ribizli jellege egy rövidebb levegőztetés
után jelenik meg. Savai lendületesek, de nem túlzóak.
Sült sertéshúsokhoz, paprikásokhoz ajánljuk , 17 C-os fogyasztási hőmérsékleten.
A kitűnő talaj és éghajlati adottságoknak köszönhetően egy mély rubinvörös színű,
alkoholban gazdag, testes bort kóstolhatunk, amelyben egy kis kakaó illetve fekete ribizli érezhető.
Karakterességét legalább egy éves érlelés után éri el a bor.
Rostonsült húsokhoz, pörköltekhez és steak-hez kitűnően illik. 16-17 C-on ajánljuk a fogyasztását..
Késői érésű, bogyói aprók, roppanós héjúak. Bora rubinszínű, illata intenzív, érett málnára
valamint rózsaillatra emlékeztet. Ízében feketeribizli , szilva érezhető.
Olasz tésztaételeken át egészen a vadpástétomokig tökéletes kísérő.
16-18 C-on ajánljuk a fogyasztását.
Cabernet Sauvignon
A Föld egyik legelterjedtebb kékszőlő-fajtája, amely a soproni Hard-dűlőben is kiváló vörösbor alapanyag.
Későn érik, fürtjei aprók, zamatosak. Érett, meleg színű bor, amely az illata aszalt gyümölcs illatra emlékeztet.
Ízében az eukaliptusz zamata kellemesen élénk savakkal párosul.
Gyümölcsmártással készült húsokhoz tökéletes választás. 16-18 C-on ajánljuk a fogyasztását..
Pasztőrözött szőlőmust
A pincészetben előállított mustot saját Irsai Olivér szőlőből készítjük. Hozzáadott cukrot és tartósítószert nem tartalmaz. Az eljárás végén a termék 5 l-es csomagolásban kerül kiszerelésre.
Pezsgő
A pezsgő alapanyagát a fertősendrédi dűlön termelt Tramini szőlőfajta adja.Tradicionális eljárással készítjük, amelyet ünnepi alkalmakra ajánljuk.